Gehele complex gesloten t/m 28 april 2020.
Vanwege de afgekondigde of met klem geadviseerde maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is besloten het volledige complex te sluiten tot en met 28 april.
Meer informatie

Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug06-02-2020

Van de baanmanager

De eerste maand bij Golfbaan Heelsum heb ik als zeer enerverend ervaren. Ik heb in die tijd veel leden gesproken, indruk van de baan en organisatie opgedaan en natuurlijk is gestart met de verbouwing van het clubhuis.

Gebruik online reserveren
Een van de zaken, die mij direct is opgevallen, is de manier, dat wij gebruik maken van ons online reserveringssysteem. Het zou goed zijn, wanneer we dit ten volle gaan benutten. Ik wil u daarom ook vragen om, indien u dit nog niet gebruikt, over te gaan op het online reserveren van starttijden. Dit kan via onze website, of via een app. Het is makkelijk en handig om te gebruiken. U kunt snel een tijd reserveren en het voorkomt veel telefoonverkeer bij de receptie. Hierdoor kan daar weer efficiënter worden gewerkt. Indien u hulp of uitleg nodig heeft over het online systeem, dan zijn wij uiteraard bereid om u hierbij te helpen.
Natuurlijk kan het voorkomen, dat u onverwacht verhinderd bent en u geen gebruik van uw starttijd kunt maken. Annuleer deze starttijd dan zo snel mogelijk. Een ander lid heeft dan nog de mogelijkheid om op deze tijd te spelen. Dit geldt ook voor de dag zelf, waarop u zou spelen, ook al is het een uur voor uw starttijd. Er komen vaak leden naar de baan, die graag nog een rondje willen spelen zonder te hebben gereserveerd. Zij zullen dankbaar gebruikmaken van de vrijgevallen tijd. De marshals en receptie spelen hier ook op in. Online uw reservering annuleren kan vanaf heden tot vlak voor uw starttijd: de termijn van 24 uur vooraf is komen te vervallen.
Vergeet niet om u bij aankomst op de baan zelf aan te melden bij een van de kiosken. De marshals en receptie krijgen hiermee de juiste informatie, die gebruikt wordt om bijv. nog iemand tussendoor te laten starten. Tevens blijft hierdoor de data voor het berekenen van de baanbezetting accuraat. Ook hier geldt natuurlijk, dat wij u graag uitleggen hoe het aanmelden op de kiosken werkt.

Wist u dat?
  • Ieder clublid van Golfclub Heelsum het recht heeft om jaarlijks 10 keer een gast te introduceren voor een rondje golf tegen een aantrekkelijk tarief? Dezelfde gast mag maximaal 3 keer per jaar worden geïntroduceerd. Mocht uw gast een lidmaatschap overwegen, dan hebben wij een mooie actie lopen: word nu lid en speel februari en maart 2020 gratis!
  • Zondag 16 en maandag 17 februari a.s. het horeca gedeelte van het clubhuis gesloten is vanwege de laatste fase van de verbouwing? De receptie, shop, kleedkamers en toiletten zullen wel open en bereikbaar zijn.
  • Zaterdag 15, 22 en 29 februari er steeds één lus is gesloten vanwege werkzaamheden aan de heide, die door onze kluscommissie worden verricht? 
Ik wens u veel golfplezier,
Gerd-Jan Toonen, Baanmanager Golfbaan Heelsum
Van de baanmanager