Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug06-05-2019

Teamwedstrijd met maaltijd na afloop.

Maandag tweede Paasdag is er gestreden om het ‘Gouden Paasei’. De weersvooruitzichten voor het Paasweekend waren voortreffelijk en de wedstrijdcommissie verwachtte dan ook veel deelnemers, maar dat het er meer dan 100 zouden worden dat was zelfs voor de wedstrijdcommissie een grote verrassing.
Was het, het mooie weer, de prijzen, de strijdlust, of het feit dat het komend seizoen de Brasserie Heelsum bij alle shotgun wedstrijden de deelnemers de mogelijkheid wil bieden om na afloop van de wedstrijd van een lekkere maaltijd te kunnen genieten.
 
Van de 100 deelnemers bleven er na afloop van deze wedstrijd 71 eten.
 
In de vorige nieuwsbrief hadden we al aangekondigd dat het ons (de wedstrijdcommissie en Brasserie Heelsum) wel gezellig leek om hier een traditie van te maken. Wel nu de eerste stap is gezet, het was zeer geslaagd.
 
De volgende wedstrijd om deze traditie voort te zetten is de Teamwedstrijd op 8 juni, hiervoor is de inschrijving al geopend. Vorm een team van 6 spelers en doe mee en blijf naar afloop gezellig met je team eten.Enige tijd voorafgaande aan de wedstrijd kunt u bij Brasserie Heelsum nadere informatie opvragen over het menu en de prijs, opgave kan aan de bar of via de mail: brasserie@gcheelsum.nl
 
Andere shotgun-wedstrijden met een gezamenlijke maaltijd na afloop zijn.
Teamwedstrijd                                                    08 – juni - 2019
Slotavond Avond4daagse (geen shotgun)        12 – juli - 2019
Regenboogwedstrijd                                          31 – augustus - 2019
Airbornewedstrijd                                               21 – september 2019
Slotwedstrijd Maandbeker                                  06 – oktober - 2019
Wildwedstrijd                                                      17 – november - 2019
 
Wedstrijdcommissie en Jaimy

p.s.
Ook leuke wedstrijden om de komende maand aan deel te nemen zijn, Maandbekers, Groene Hagedis en de Bitterballeninloop. Zie de wedstrijdkalender voor data en inschrijvingen.
 
Teamwedstrijd met maaltijd na afloop.