Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug09-03-2021

Starttijden reserveren weer mogelijk

Het is vanaf dit moment weer mogelijk om starttijden te reserveren. Vanaf dinsdag 16 maart mag er weer in flights van méér dan 2 personen worden gespeeld. Vanaf die dag is de interval tussen de starttijden ook weer 9 minuten.
 
Door de aanpassingen in het systeem is het ook mogelijk, om vóór dinsdag 16 maart flights van meer dan 2 personen online te reserveren. Technisch kunnen we dit helaas niet voorkomen. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u dit ook daadwerkelijk doet. Tot en met maandag 15 maart zijn flights van 2 spelers de standaard. Boekingen van meer dan 2 personen zullen door de receptie dan ook direct uit het systeem verwijderd worden.
 
Goed nieuws ook over de wedstrijden. Na de president’s putter van zaterdag 27 maart, worden ook weer de inloopwedstrijden opgestart. Alle wedstrijden zullen nog wel op voorinschrijving zijn.
 
Het maximaal aantal boekingen per week wordt verhoogd naar 3. Indien u reeds 3 boekingen heeft staan kunt u wel op de dag zelf, alsnog online een starttijd reserveren. U kunt dus vaker dan 3 keer per week spelen, alleen maximaal 3 starttijden vooruit reserveren.
 
Er worden ook weer mondjesmaat gastspelers toegelaten. Er geld een maximum aantal gastspelers per dag en gastspelers kunnen voorlopig alleen telefonisch reserveren.
 
Op dit moment is de shop vanwege een storing niet telefonisch te bereiken. Indien u de shopmedewerkster wilt spreken, kiest u dan optie 1, receptie in het keuzemenu.
 
Alvast een fijn golfseizoen gewenst!