Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug28-04-2021

Start van de jeugd

Op 28 maart is de jeugd weer gestart met het jeugdprogramma voor het voorjaar 2021 met een hele gezellige kick-off die door de pro’s georganiseerd werd. Het was gelukkig prima golfweer. De kinderen liepen een parcours over zeven holes waarbij er bij iedere hole een andere opdracht gegeven werd. Zo moesten de kinderen van bunker tot bunker spelen of zo snel mogelijk in estafette uitholen. De opkomst was groot en het enthousiasme minstens net zo.
 
Inmiddels is de jeugd alweer een aantal weken onderweg. Ondanks de frisse start van het voorjaar wordt er weer goed getraind onder leiding van de pro’s. De CtP jeugd heeft afwisselend les en baan spelen. De twee CtP groepen groeien goed en het niveau groeit mee.
 
De ABC jeugd gaat na de les regelmatig nog een uurtje de baan in om de praktijk en de etiquette te oefenen. Dit werpt zijn vruchten af. 18 april hebben de meisjes van de ABC groep na een intensieve theorieles van Fred in en om de baan hun regelexamen gedaan. Alle deelnemers van deze groep zijn geslaagd en hebben een NGF-certificaat voor de jeugd ontvangen. Iedereen nogmaals gefeliciteerd.
Jeugdcommissie
Start van de jeugd