Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug25-02-2022

Softwareleverancier 4PS nieuwe hoofdsponsor Golfclub Heelsum

Softwareleverancier 4PS is vanaf 2022 de nieuwe hoofdsponsor van Golfclub Heelsum. 4PS gaat voor minstens drie jaar de samenwerking met de golfclub aan. 4PS is een toonaangevende softwareleverancier uit Ede, gespecialiseerd in bedrijfssoftware voor de bouw, GWW/infra en installatiebranche.
 
Martin Westerink, Partner 4PS Group, is blij met deze samenwerking: “In een tijd waarin corona het op vele gebieden moeilijk maakt om te verbinden met klanten en relaties, is golf de positieve uitzondering gebleken. In de huidige wereld van digitaliseren, met als gevolg remote werken, geeft golf 4PS de mogelijkheid om persoonlijke contacten te verdiepen en te intensiveren. Dat is voor ons de basis voor succes. Golfclub Heelsum beschikt over mooie banen, een zeer representatief clubhuis, een ondernemende golfschool en een prettige down-to-earth cultuur. Daarin zien wij veel terug van de kernwaarden van 4PS.”
 
Gerd-Jan Toonen, Baanmanager van Golfclub Heelsum: “Golfbaan Heelsum is zeer gelukkig met het nieuwe sponsorschap van 4PS. Golfbaan Heelsum zorgt met haar partners, sponsoren en leden voor een mooie omgeving waarin op een prettige manier door iedereen kan worden genoten van de golfsport.”
 
Over 4PS Group
Als marktleider in Nederland ontwikkelt, implementeert en onderhoudt 4PS standaard softwareoplossingen voor de bouw, GWW en installatietechniek. Meer dan 300 professionals werken dagelijks aan toepassingen die onderscheidend zijn voor ruim 450 klanten over de hele wereld. 4PS heeft vestigingen in Ede (NL), Birmingham (UK), Gent en Hasselt (België) en Ulm (Duitsland).

Ede, 24 februari 2022
Softwareleverancier 4PS nieuwe hoofdsponsor Golfclub Heelsum