Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug27-03-2022

​Op 6 april a.s. gaan we weer beginnen met de WoensdagAvondwedstrijd!!!

Wil je op een laagdrempelige en sportieve manier kennismaken met nieuwe mensen binnen de club? Doe dan vooral mee aan de woensdagavondwedstrijden! 
  • Alle leden (vanaf 18 jaar) zijn van harte welkom vermits je het theorie-examen hebt gehaald en handicap 54 of lager hebt. Dus uitdrukkelijk óók voor beginnende spelers is de woensdagavond een prima manier om ervaring op te doen en je weg te vinden binnen de club.
  • We starten op 6 april a.s. en slaan af tussen 17:00 uur en 18:00 uur. (Als het medio april langer licht blijft starten we tussen 17:15 uur en 18:15 uur om de werkenden onder ons nét iets meer gelegenheid te geven deel te nemen.)
  • We spelen in principe elke week een qualifying wedstrijd, gemiddeld 1x per maand afgewisseld met een non-qualifying funwedstrijd. Denk daarbij aan de jaarlijkse touwtjes wedstrijd, stokkenroof, crazy golf of een regenboogwedstrijd. 
  • Alle wedstrijden zijn opgenomen in de wedstrijdkalender, óók de fun wedstrijden, dus schrijf je vooral alvast in!
  • Deelname aan een wedstrijd is kost € 2,00 p.p. en kan uitsluitend per pin betaald worden aan de wedstrijdtafel. Ook moet je een NIEUW balletje inleveren. Die balletjes worden na de wedstrijd als prijs uitgereikt aan de winnaars.
  • Na de wedstrijd is er de mogelijkheid om samen te eten. Heel gezellig, maar niet verplicht. De Brasserie zorgt elke week voor een speciale woensdagavondschotel. 
Wij hopen dat we ook dit seizoen weer veel terugkerende en nieuwe deelnemers mogen ontvangen. Zet de woensdagavondwedstrijden alvast in je agenda!!
 
Hartelijke groet van de Woensdagavond Commissie: 
Ank Nusselein, Annelies Timmerman, Remko van de Weerd,
Sabien Jonkers, Hans Versteeg en Anne Marijke Rutten
​Op 6 april a.s. gaan we weer beginnen met de WoensdagAvondwedstrijd!!!