Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug27-03-2022

​Old Grand Dad zorgt weer voor Veel Blije Kinderen

Jaarlijks spelen bijna 60 grootvaders van GC Heelsum hun Old Grand Dad clubwedstrijd. Dit jaar zal dit in april weer plaatsvinden (let op het aankondigingsbord).
Iedere GC Heelsum grootvader mag hieraan meedoen. De enige voorwaarde is, donateur (jaarlijkse bijdrage € 25,-- of iets meer) te zijn van de Stichting Old Grand-Dad club Nederland. Aanmelden als donateur bij Gerard Eikenaar of op de website www.oldgranddad.nl.

Ben jij een opa, die nog niet is aangesloten bij Old Grand-Dad, dan is het nu een mooie gelegenheid om je aan te sluiten en mee te doen aan de clubwedstrijd in april.
En het mooie is, je hoeft niet gevraagd te worden voor deze mooie club, je kunt je zelf aanmelden.
 
Winnaars clubwedstrijd 2021Donatie voor Buitenspeelgoed Klein Mariendaal

Old Grand Dad organiseert al 48 jaar golfwedstrijden voor de aangesloten grootvaders-donateurs. Met de donaties van bijna 6000 grootvaders/donateurs (zo’n € 155.000,--) werd hulp verleend aan ruim 50 organisaties die gehandicapte kinderen in de gelegenheid stellen meer te sporten, te spelen en te bewegen, om zo hun bestaan wat plezieriger te maken. GC Heelsum spant zich in om in de directe omgeving van Heelsum projecten aan te dragen. In 2021 is een project van zorgboerderij Hoeve Klein Mariëndaal voorgesteld en gehonoreerd. Inmiddels was dit het 10e project in onze regio. GC Heelsum doet ertoe!

Belangstelling gewekt? Vast en Zeker! Meld je aan bij Gerard Eikenaar, email Gaf.eikenaar@xmsnet.nl
​Old Grand Dad zorgt weer voor Veel Blije Kinderen