Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug29-01-2022

Nieuwe opzet Heereninloop

Door een grotere deelname aan de 9 holes wedstrijd, zien wij, als Heereninloop commissie de laatste jaren een gestage afname van het aantal deelnemers bij de 18 holes wedstrijd op maandagochtend. Wij denken echter dat in een club als GC Heelsum een 18-holes wedstrijd voor heren op meer deelnemers zou moeten kunnen rekenen dan de gemiddeld 24 deelnemers van de laatste maanden. Om deze reden hebben wij besloten deze wedstrijd voor de komende maanden te verplaatsen naar eind van de ochtend.
 
Vanaf 7 februari beginnen wij de 18 holes wedstrijd om 11:40 uur. In principe wordt er vanaf geel gespeeld maar deelnemers kunnen aangeven van rood te willen starten. In dat geval doen zij dan niet mee voor het klassement van de Longest en de Neary. We starten vanaf 2 lussen met een tussentijd van 8 minuten zodat wij redelijk snel na elkaar binnenkomen en na afloop gezamenlijk, onder het genot van een hapje en een drankje, de uitslag kunnen afwachten.
De 9 holes shot gun wedstrijd blijft gehandhaafd om 09:15 uur en word vanaf rood gespeeld.
 
U kunt zich wekelijks voor de wedstrijden inschrijven via de app of de site van de club via dashboard/wedstrijden. De inschrijving sluit iedere zondag om 12:00 uur. Vervolgens wordt de startlijst van de maandag aan u toegestuurd.
 
Wij hopen met deze nieuwe opzet van de Heereninloop 18 holes meerdere leden van onze mooie club enthousiast te maken voor deze wedstrijd. Niet alleen het onderlinge resultaat telt maar zeker ook de gezelligheid na afloop.
Namens de Heereninloop commissie wens ik u allen veel golfplezier in 2022.
 
Met vriendelijke groet, 
Eric Zaar
Nieuwe opzet Heereninloop