Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug31-07-2020

Nieuw pakket en Tip Golfschool Heelsum

Beste Leden,
 
Allereerst willen wij jullie attenderen op ons nieuwe lespakket. Na het grote succes in de lessen na de corona tijd starten wij vanaf 1 september 2020 met ons nieuwe lespakket. Dit lespakket bestaat uit de volgende onderdelen:
 
Course management baanles (2 les uren)
  • 2 les uren bunker
  • 2 les uren driver
  • 1 les uur vrij in te vullen
  • Baanles – Q kaart (2 les uren) 
Het pakket word net zoals het vorige pakket gegeven door alle 3 de pro´s. De kosten voor dit pakket zijn €150,- en je krijgt les in groepen van max 4 personen.
Aanmelden kan via onze site, ga hier naar het kopje lespakketten en kies vervolgens voor het lespakket ‘Beter door de baan’.
Als je er toch niet uit komt kun je 1 van ons altijd even aanspreken. Laten we er net zoals het vorige pakket weer een groot succes van maken!
 
Het volgende wat wij jullie nogmaals onder de aandacht willen brengen betreft de ballen van de drivingrange. De drivingrange ballen zijn uitsluitend voor gebruik op de oefenfaciliteiten! Dus voor een rondje in de baan zijn deze ballen niet bedoeld ! ! !
Ook zien wij geregeld volle mandjes met ballen in de kofferbak van de auto of de locker verdwijnen of worden de mandjes na gebruik niet terug gezet bij de ballen automaat.
Laten we met zijn allen afspreken dat we elkaar hierop aan kunnen spreken en dat wij dus met zijn allen de drivingrange netjes houden.
Onze dank is groot!
 

Tip van de maand 
Met sportieve groet,
 
Golfschool Heelsum
Fred, Bart & Michael
Nieuw pakket en Tip Golfschool Heelsum