Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug30-04-2019

​Martin Watt stopt per 3 juni bij Golfschool Heelsum

Martin heeft besloten zijn werkzaamheden als golfprofessional binnen de maatschap van Golfschool Heelsum en daarmee ook op onze golfclub te beëindigen per 3 juni a.s.
Martin: “Na bijna 15 jaar werkzaam te zijn geweest bij Golfclub Heelsum, ga ik als golfprofessional en manager op golfbaan Putten werken. Ik heb ontzettende veel zin in deze nieuwe uitdaging en zie ernaar uit mijn steentje bij te dragen om Dutchgolf Putten te laten groeien en ontwikkelen tot een grote ambitieuze golfbaan. Aan de andere kant vertrek ik ook met pijn in mijn hart van deze fantastische Golfclub. Ik heb altijd met veel plezier op Golfclub Heelsum gewerkt en ben ook trots op wat we hier met z’n allen hebben neergezet. Ik kijk er met veel plezier op terug. Golfclub Heelsum en haar leden draag ik een warm hart toe en daar waar ik kan zal ik de vereniging en golfbaan actief promoten en er zelf als gast blijven spelen. Ook wens ik mijn collega’s veel succes toe met het voortzetten van de Golfschool. Hierbij wil ik dan ook iedereen bedanken voor de samenwerking en de fijne tijd. Nog heel veel golfplezier toegewenst!”
Het bestuur heeft met Martin en de andere twee partners van de golfschool gesproken om tot een soepele afwikkeling van zijn werkzaamheden te komen, zodat de leden daar zo weinig mogelijk last van ondervinden.
Wat ons vooral bij blijft van Martin is zijn positieve instelling en enthousiasme. Hoeveel spelers zijn er wel niet geïnspireerd door uitroepen als: “Mooie bal” en “Fantastisch”!
Daarnaast is Martin altijd sterk betrokken geweest bij de ontwikkeling van de club en de baan.
Om Martin hiervoor te bedanken en samen het glas te heffen, wordt er op vrijdag 31 mei een afscheidsreceptie receptie gehouden in ons clubhuis van 16:00 - 18:00 uur. Wij nodigen u van harte uit om samen op Martin het glas te heffen.
Wij wensen Martin veel succes in zijn verdere carrière en hopen hem nog vaak als gast op onze baan te mogen ontmoeten.
Het bestuur van Golfclub en Golfbaan Heelsum
​Martin Watt stopt per 3 juni bij Golfschool Heelsum