Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug22-05-2020

Maandagochtend Heeren inloop gaat 8 juni 2020 weer starten

Heeren,
 
Vanaf maandag 8 juni kunnen we weer gezamenlijk onze wedstrijden spelen. Vanwege het ‘1,50 meter protocol’ gaat dat niet op de gebruikelijke manier. Hieronder zetten we alle veranderingen op een rij:
  1. Inloop is nog niet toegestaan, daarom is voorinschrijving verplicht. Dit kan via de website en via de app E-Golf4U. De wedstrijden staan inmiddels in de app.
  2. De wedstrijden worden in juni in de middag gehouden. De eerste flights van de 18 holes starten rond 12.00 uur, die van 9 holes rond 13.30 uur. Er zijn twee redenen om de wedstrijden naar de middag te verplaatsen:
    - In de eerste plaats om te kijken hoe dit de deelnemers bevalt. Velen vinden het starttijdstip op de maandagochtend te vroeg.
    - De commissie wil liever niet in het weekend met de startlijst bezig zijn, dat kan nu op de maandagmorgen. De uiterste tijd voor inschrijven is maandag 09:00 uur. Rond 10:00 uur willen we de startlijst gereed hebben en de starttijd aan u doorgeven.
  3. Ook bij de 9 holes wordt achter elkaar gestart, shotgun is niet toegestaan.
  4. Voorlopig is er geen prijsuitreiking  en vragen we geen inschrijfgeld. Ook kunnen we nog niet om de longest en neary spelen.  
  5. De invoer van het aantal slagen moeten de deelnemers zelf doen via de app E-Golf4U. De uitslag verschijnt op de website en de app.  De uitslag en de birdies tellen mee voor het jaarklassement. 
Wij hopen op veel deelnemers en mooi weer, zodat we lekker kunnen golfen en elkaar na afloop nog op een veilige en gezellige manier kunnen ontmoeten.
Met vriendelijke groeten,
 
De Heerencommissie
Maandagochtend Heeren inloop gaat 8 juni 2020 weer starten