Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug30-06-2020

Leuke nieuwtjes van de Jeugdcommissie

Vanuit de jeugdcommissie hebben wij weer een aantal leuke nieuwtjes te vertellen, te beginnen met  de familiedag die wij op 2e Pinksterdag georganiseerd hebben voor de jeugdspelers en hun familieleden. Uiteraard anders dan andere jaren door de regels waar we dit jaar rekening mee moesten houden, maar al met al  is het een geslaagde, relaxte en vooral zonnige dag geworden. Er hebben in totaal 13 families gestreden om de eer en er zijn door een aantal jeugdspelers diverse birdies geslagen, knap gedaan!
 
De afgelopen tijd zijn er veel nieuwe jeugdleden bijgekomen, dat is natuurlijk goed nieuws! Naast de geweldige uitbreiding van het aantal jeugdleden is er ook een goede doorloop van de ABC groepen (beginnersgroepen) naar de CtP groep (gevorderden). Onlangs zijn weer zes jeugdleden geslaagd voor hun theorie examen. Met grote dank aan Anke der Kinderen die onze jeugd hierin begeleidt.
 
 
Het lesseizoen van dit voorjaar loopt alweer bijna ten einde. De jeugd heeft weer stappen gemaakt en er zijn enthousiast lessen gevolgd. Buiten de lessen om  is er veel geoefend en gespeeld in de baan, erg leuk om te zien dat het enthousiasme voor het golfen verder gaat dan alleen de lessen.
 
Op 5 juli organiseren onze Pro’s weer een leuke afsluiting van het lesseizoen. Ze hebben een tipje van de sluier opgelicht en ons meegegeven dat de activiteiten dit jaar anders zullen zijn dan we van ze gewend zijn.
 
Een week later op 12 juli zullen de clubkampioenschappen plaatsvinden voor de jeugd. Deze worden gespeeld in drie wedstrijden.  Het clubkampioenschap voor beginners, Het stablefordclubkampioenschap en het strokeplaykampioenschap. Wij zijn benieuwd wie er dit jaar met de eer vandoor gaat om jeugdclubkampioen te worden en wensen alle kinderen succes tijdens deze leuke wedstrijd.
 
Na deze wedstrijd is het tijd om te genieten van de zomervakantie en zullen wij in het najaar weer verder gaan met de jeugdlessen en activiteiten.
 
Namens de jeugdcommissie wensen we iedereen een fijne zomer met veel golfplezier
Leuke nieuwtjes van de Jeugdcommissie