Gehele complex gesloten t/m 28 april 2020.
Vanwege de afgekondigde of met klem geadviseerde maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is besloten het volledige complex te sluiten tot en met 28 april.
Meer informatie

Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug28-11-2019

Kerstdiner op 20 december 2019

Het clubgevoel is wat deze vereniging zo mooi maakt. Wij vinden dat dit tijdens de kerstperiode, nog eens extra benadrukt mag worden. Daarom organiseren wij tijdens deze feestelijke periode een gezellig gezamenlijk kerst diner met maar liefst 4 gangen. Dit diner zal plaatsvinden op 20 december, waarbij de eerste gang om 18:00 uur wordt opgediend. 

Het 4 gangen kerst diner wordt u aangeboden voor €32,50 per persoon en het menu waaruit gekozen kan worden vindt u hieronder terug, op de tv schermen in het clubhuis of bij de horeca. U kunt het ook hier downloaden.

U kunt zich inschrijven door een email te sturen naar brasserie@gcheelsum.nl of door dit aan te geven bij een van de horecamedewerkers aan de bar.

Natuurlijk hopen wij op zoveel mogelijk aanwezigen, maar zijn wij genoodzaakt om een maximum te hanteren. Wij adviseren dan ook om u bijtijds aan te melden.

Wij hopen u op 20 december te mogen verwelkomen tijdens het kerst diner!
Kerstdiner op 20 december 2019