Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug31-05-2022

Kennismaking nieuwe bestuursleden

Afgelopen ledenvergadering zijn er drie nieuwe bestuursleden aangetreden. Dat zijn Carolien Bruls (secretaris), Gerrit Spijksma (algemeen lid bestuur) en Carlo van Haren (voorzitter). Bij de ALV stukken van 17 mei is ook een stukje achtergrond van alle nieuwe bestuursleden opgenomen. Mocht je meer achtergrond van ons willen weten download dan hier de bestuursmutaties. Voor in de nieuwsbrief is dat toch te veel informatie.
 
Carlo van Haren
Voorzitter Vereniging
 Carolien Bruls
S
ecretaris Stichting
 Gerrit Spijksma
Bestuurslid Vereniging

Stefan Rebergen is afgetreden als voorzitter. Via deze weg willen wij hem bedanken voor de inzet en het enthousiasme van de afgelopen jaren. Er staat een mooie basis om op verder te gaan.

Een van onze eerste activiteiten was meedoen met de nieuwe ledenwedstrijd. Een erg gezellige en drukbezocht wedstrijd was dat. Mooi om zoveel nieuwe leden bij elkaar te zien.
De diverse commissies zich konden voorstellen aan deze nieuwe leden. En voor ons ook een kans om met aantal commissieleden kennis te maken.
De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met inlezen en kennismaken met direct betrokkenen bij de club. Wat opvalt is het grote enthousiasme en de positieve energie van iedereen. Prachtig om te zien. Ook krijgen we nu al veel tips om het nog mooier te maken.
 
Als afsluiting willen wij iedereen een hele mooie golflente/zomer toewensen. Laten we er samen een mooie beleving van maken.
Namens de nieuwe bestuursleden
Carolien Bruls
Gerrit Spijksma
Carlo van Haren

 
Kennismaking nieuwe bestuursleden