Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug31-01-2022

Helen Bartels, jullie aanspreekpunt bij Foregolfers

Met het verschijnen van deze nieuwsbrief is ook de shop van Foregolfers weer op haar vertrouwde plek te vinden. Na een verhuizing naar boven (Jaimy nogmaals dank voor het bieden van deze mogelijkheid), een lockdown en een verhuizing weer terug naar beneden, staan de medewerkers van de shop weer graag voor u klaar.

Het was jullie misschien al opgevallen dat er een nieuw gezicht in de shop is. Helen is sinds kort werkzaam bij Foregolfers Heelsum en zal de dagelijkse leiding van het filiaal op zich gaan nemen.
Helen Bartels-Kroon is 49 jaar, woonachtig in Lathum, getrouwd en heeft twee dochters van 20 en 16 jaar.
Helen draait al een tijdje mee in de golfwereld en is mede door haar 16-jarige dochter die op topamateur niveau golft, goed op de hoogte van de golfmarkt en zijn breed assortiment voor alle type spelers. Doordat zij op veel golfclubs in binnen-en buitenland komt, doet ze extra veel ideeën en kennis op.

Haar vaste werkdagen zullen voorlopig de woensdag, vrijdag en zaterdag worden en de andere dagen is zij bereikbaar via helen@foregolfers.nl of 06-17153302.

Klantvriendelijkheid en oplossingsgericht denken staan bij Helen hoog in het vaandel. 
Voor alles wat betreft o.a. bespreken van teamkleding, contact houden met de mannen van de golfschool en alle dagelijkse activiteiten in de shop, zal Helen het eerste aanspreekpunt worden. Ook alle commissies zijn dus van harte welkom om hun wensen en evt. nieuwe mogelijkheden door te nemen.
Helen zal samen met de jarenlange ervaring van Helma, het jeugdige enthousiasme van Anne-Fleur, de technische kennis van Victor en de allround kennis van Patrick op de achtergrond een mooi team gaan vormen en heeft er enorm veel zin in. 

Dit alles betekent niet dat Patrick een stapje terug doet, maar dat hij zich meer kan gaan toeleggen op andere taken. Waaronder het uitzetten van het bedrijfsbeleid, aansturen van de medewerkers, inkopen, bezoeken van leveranciers en ook weer wat vaker op zijn andere vier filialen aanwezig zijn. Hij blijft uiteraard gewoon bereikbaar via de bekende wegen patrick@foregolfers.nl of 06-42818755.

Loop eens binnen en maak kennis met Helen.
Helen Bartels, jullie aanspreekpunt bij Foregolfers