Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug30-01-2019

Handicart Stichting in ontwikkeling

Al veel leden en gastspelers maken gebruik van een Handicart. Het gebruik van de handicarts wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Handicart.
Ook deze stichting is elk jaar opzoek naar vernieuwing om het gebruik van de handicart zo eenvoudig mogelijk het maken. Klik hier voor de nieuwsbrief van Stichting Handicarts om te lezen hoe zij gaan vernieuwen. 
Bij Golfclub Heelsum is het tot op heden nog niet mogelijk om te betalen/reserveren via het nieuwe systeem (kastje). Wij wachten de resultaten van de geplande koppelingen met E-Golf4U nog af. Tevens is onze huidige stalling niet geschikt voor een goed verloop van het reserveren zoals de gebruikers dat nu van ons gewend zijn. 

In 2018 zijn alle handicarts (10 stuks in totaal) voorzien van GPS. Het was voor veel gebruiker wel even wennen, maar het werpt zo langzaamaan zijn vruchten af. De baan en de greens worden nu beter beschermd. Wij bedanken de gebruikers die de moeite hebben genomen om ons feedback te geven. Hierdoor hebben wij beter de afstelling van het GPS systeem kunnen evalueren. 

​In 2018 heeft het gebruik van de handicarts bij Golflcub Heelsum een mooi bedrag van ruim € 18.000 opgeleverd. Dit bedrag is geheel voor Stichting Handicart en maakt het mogelijk dat er veel gebruikers kunnen blijven golfen. 
Handicart Stichting in ontwikkeling