Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug01-09-2022

Golfen tijdens de Airborneweek

Nodig een gast uit en speel mee met de avondwedstrijden tijdens de Airborne-week van 13 t/m 15 september 2022
 
Na het succes van het afgelopen jaar organiseren we dit jaar wederom de avondwedstrijden tijdens de Airborne-week, waarbij gezelligheid voorop staat. Op de dinsdag, de woensdag en de donderdag worden er in het begin van de avond wedstrijden gespeeld over 9-holes, waarbij elk lid van Golfclub Heelsum een gast kan uitnodigen.
U speelt samen met uw gast een greensome stableford wedstrijd. U slaat beiden af en kiest daarna één van de twee ballen om mee verder te gaan. Vervolgens slaat u om de beurt, totdat wordt uitgeholed. U speelt dus samen met uw gast als team.
De wedstrijden starten om 17:00 uur volgens het shotgun principe, dus starten op alle holes tegelijkertijd. Er zijn geen kosten aan de wedstrijd verbonden. Ook hoeft uw gast geen greenfee te voldoen.
Na uw ronde is het mogelijk om deel te nemen aan een diner buffet verzorgd door Jaimy en zijn crew. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u en uw gast willen blijven eten. De kosten voor deelname aan het buffet bedragen € 18,50 p.p. Elke dag zal er een ander buffet worden geserveerd:
  • Dinsdagavond 13 september; Italiaans buffet; 
  • Woensdagavond 14 september; Brasserie buffet;
  • Donderdagavond 15 september; Indisch buffet.
Inschrijving voor de wedstrijden staat vanaf nu open tot dinsdag 6 september a.s. Per lid is maximaal één inschrijving op één van de genoemde dagen mogelijk. U kunt uzelf en uw gast inschrijven via de website. Log in met de u bekende code, kies voor dashboard en daarna voor wedstrijden. U kunt uiteraard ook samen met een ander lid inschrijven.

Doe ook gezellig mee en schrijf u snel in (de inschrijving sluit 6 september)!
Golfen tijdens de Airborneweek