Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug27-01-2022

Gelukkig, we mogen weer wedstrijden spelen!

De wedstrijden van 2022 staan allemaal open en we merken dat er volop inschrijvingen zijn. Sommige wedstrijden worden overschreven. Nu kunnen we, doordat we het op tijd zien, het aantal deelnemers vergroten zodat iedereen mee kan doen. Dit is het geval bij de Presidents Putter, gepland op 13 maart. Er zijn op het moment dat we dit schrijven al 91 aanmeldingen. In overleg met het bestuur is besloten dat alle drie de lussen voor deze eerste wedstrijd gereserveerd worden. Na de wedstrijd is er een borrel of net wat de situatie en maatregelen op dat moment toe staan. M.a.w. het wordt een feestje!
Mocht het allemaal niet binnen lukken dan kijken we wat buiten de opties zijn. Heb je je nog niet aangemeld of denk je dat het vol is? Meld je nog gerust aan, er is nog plek. Leuk als het een mooi en sportief feest wordt. 
 
Maar eerst is er de Bikkelwedstrijd op 6 februari!
Zoals bekend zijn er 2 wedstrijden van de 7 Bikkel wedstrijden uitgevallen. Eentje viel uit door de steeds hevig wordende mist en eentje doordat de maatregelen bepaalden dat we met niet meer dan 2 mensen door de baan mochten lopen.
Oorspronkelijk werd de overall winnaar bepaalt middels BEST OF 5. Aangezien er nu maar vijf wedstrijden overblijven is besloten hier BEST OF 4 van te maken. Spannend! Wie wordt de winnaar? Veel succes aan alle deelnemers op 6 februari!
 
Veranderingen in de Witte Winter Hagedis,
Doordat we een maand lang geen wedstrijden mochten spelen, hebben we als WeCo besloten de data van de achtste, kwart, halve en hele finale als volgt te verplaatsen:
  • De achtste finales dienen gespeeld te worden voor 12 februari
  • De kwartfinales voor 5 maart
  • De halve finales voor 20 maart
  • De finale is verplaatst naar 27 maart!
Zodra de wedstrijd gespeeld is, vermeld dan de uitslag op het papier van de WWH (er hangt een bijgewerkte versie boven bij de toiletten). Dat is spannend voor het overzicht voor jezelf en voor anderen. Alvast dankjewel daarvoor!
 
Als WeCo hadden we het plan om tijdens deze finale ook de slotwedstrijd te spelen, maar helaas is de baan dan vanaf 13 maart 8 zondagen achter elkaar bezet. We zoeken nog naar een alternatieve datum. Als dat lukt laten we het zo snel mogelijk weten.
Veel succes voor de mensen die nog in de race zijn!

Graag tot ziens bij de wedstrijden in 2022! 
Fore!
De wedstrijdcommissie
Gelukkig, we mogen weer wedstrijden spelen!