Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug07-02-2022

Dutch Open 2022, marshals gezocht

Het Dutch Open zal dit jaar weer gespeeld worden op de golfbaan Bernardus in Cromvoirt van 26 tot en met 29 mei.
 
Ook dit jaar is onze golfclub gevraagd om te marshallen bij het Dutch Open. We weten nog niet welke hole we gaan “bemensen”. Dat moet door de NGF nog verdeeld worden onder de meewerkende golfclubs.
Onze taak is om ervoor te zorgen dat de wedstrijd ongestoord doorgang vindt en dat het publiek buiten de lijnen blijft en de spelers niet stoort in hun spel. We staan dus ook met de bekende borden 'Silence'. Daarnaast zullen enkelen van ons als spotter worden ingezet om afzwaaiende ballen snel te vinden.
 
Impressie 2021

Op donderdag en vrijdag werken we in twee shifts, een ochtend- en een middagshift, en in het weekend, na de cut, blijft er een shift over. Alle marshals draaien 3 diensten en hebben toegang tot het hele evenement, dus ook buiten 'diensttijd'.
 
Vorig jaar werd er vanwege corona maar een beperkt aantal toeschouwers toegelaten. Hoe dat dit jaar zal gaan, is nog onzeker, maar er is goede hoop dat het weer een 'normaal' toernooi met veel toeschouwers mag worden.
We hebben al een aantal marshals, maar er kunnen nog enthousiastelingen bij. Leden die alsnog belangstelling hebben om mee te werken, kunnen zich wenden tot de club coördinator van GC Heelsum,
Jos van Kroonenburg,
telefoon 06-80087606
.

Kijk ook op de site van de Dutch Open 2022.
Dutch Open 2022, marshals gezocht