Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug31-01-2019

Culinaire kennismaking in de nieuwe keuken

Kom op vrijdag 22 februari proeven! Neem een kijkje in de vernieuwde keuken en proef van de nieuwe menukaart. 

Achter de schermen kraken onze hersenen erop los. Niet alleen de keuken wordt grondig onder handen genomen, maar ook de menukaart wordt vernieuwd. Dit vergt aandacht, creativiteit en het 'vervelendste' gedeelte: veel proeven. Wij willen graag alle smaaksensaties met jullie delen. Dit willen wij doen door middel van een buffet met onze nieuwe gerechten, dwars door de keuken heen. Zo is het niet alleen op culinair vlak genieten, maar kunt u ook onze nieuwe keuken bewonderen. Voor één keer staat u er zelf middenin en ziet u waar uw toekomstige bestelde gerechten worden klaar gemaakt. Onder het genot van veel heerlijke 'bites' laten wij u graag alle veranderingen en nieuwe apparatuur zien. 

Bent u al nieuwsgierig geworden? Meldt u dan nu aan voor deze culiniaire kennismaking. 
Aanmelden is mogelijk tot en met dinsdag 19 februari via de aanmeldlijst bij de bar of door een mail te sturen naar brasserie@gcheelsum.nl.

Het kennismaken met onze nieuwe gerechten en nieuwe keuken zal vrijdag 22 februari plaatsvinden vanaf 15:00 uur en zal om 17:00 uur afgelopen zijn. Op deze avond kunt u voor € 10,00 onbeperkt genieten van de creaties van onze kok. Graag tot dan!
Team Brasserie Heelsum
Culinaire kennismaking in de nieuwe keuken