Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug14-01-2022

Corona versoepelingen vanaf zaterdag 15 januari

Zojuist is er weer een corona persconferentie geweest, welke betrekking heeft op de golfbaan. Vanaf morgen is het weer toegestaan om met meer dan twee personen in de buitenlucht te zijn. Dit houdt in, dat we ook weer met meer dan 2 spelers in één flight de baan in mogen.


Ook deze keer kiezen we ervoor om de reeds geboekte flights voor a.s. week in tact te laten. We zitten dan wel nog een week vast aan het starten om de 6 minuten. Dit is softwarematig niet te voorkomen. Daarom kiezen we ervoor om vanaf morgen, zaterdag 15 januari, weer flights van maximaal 3 spelers toe te staan. Het is vanaf nu dus weer mogelijk om online een boeking voor maximaal 3 personen te maken.

​Vanaf zaterdag 22 januari is alles weer bij het oude: starttijden om de 8 minuten in flights van maximaal 4 personen. Het daadwerkelijk technisch online kunnen boeken van een starttijd met 4 spelers is pas weer mogelijk vanaf vrijdagavond 21 januari. Voor die tijd is het wel mogelijk om uw starttijd met 4 spelers telefonisch te reserveren. Het gaat hier dus om starttijden met 4 spelers vanaf zaterdag 22 januari.

Introducees van leden zijn toegestaan. Gasten kunnen telefonisch een starttijd reserveren één dag voor de speeldag.

Golfshop

Vanaf morgen is de shop weer volop geopend tot 17:00 uur. Op dit moment bevindt de shop zich vanwege de verbouwing nog boven in de zaal tegenover de toiletten. De werkzaamheden aan de hal en kleedruimten zijn inmiddels zo ver gevorderd, dat de verwachting is, dat in de loop van aankomende week zowel de shop als de receptie weer naar hun oorspronkelijke plaats beneden verhuizen.

Golfschool

Goed nieuws is, dat ook de groepslessen weer kunnen worden opgestart. De golfschool zal verder communiceren over het opstarten van deze lessen. Ook de driving range is op dinsdag, woensdag en donderdag weer geopend tot 20:00 uur.

Helaas blijft de horeca nog even gesloten. Jaimy en zijn team blijven u op de bekende manier voorzien van ‘coffee to go’ op het terras, van wat lekkers uit de horecabuggy door de baan of met een afhaalmaaltijd. Het menu van de afhaalmaaltijden is hier te vinden.

 
Gerd-Jan Toonen
Baanmanager Golfbaan Heelsum