Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug06-08-2022

Brasserie Heelsum zoekt Chef Kok

Chef kok gezocht!

Heb jij ervaring als zelfstandig werkend kok, wil jij graag een stapje hoger op in de keuken en kan jij je creativiteit in een menu kaart leggen dan zijn we op zoek naar jou!

Brasserie Heelsum, gelegen op Golfclub Heelsum is per direct op zoek naar talent in de keuken als (aankomend) chef kok.

De Brasserie is in principe het hele jaar geopend, met uitzondering van de kerstdagen! In de zomer maanden sluit de keuken om 21:00 uur. In de winter maanden (half november tot half maart) zijn het kortere
dagen waarbij wanneer er geen partijen of evenementen zijn, de keuken soms al sluit om 18:00 uur.

Op sommige dagen zijn we volledig in de ban van een grote golfwedstrijd waarbij gasten een volledig aangeklede dag hebben met een koffie ontvangst, baan catering, borrel en een drie gangen diner na afloop.
Op andere dagen zit het terras vol met golfers, wandelaars en fietsers en zit er een zakelijke partij in een van onze vergaderzalen. Kortom geen dag is hetzelfde.

Wat ga je doen?

Als Chef Kok ben jij een enthousiaste en inspirerende persoonlijkheid voor wie hard werken geen probleem is. Je weet het verschil te maken door de manier waarop je werkt en mensen aanstuurt. Verantwoordelijk zijn voor de gehele keuken, brigade team en alles wat de keukendeur verlaat is voor jou vanzelfsprekend.
  • Het voorbereiden en bereiden van gerechten;
  • Zorg dragen voor HACCP plan
  • Het aansturen van de keuken
  • Het bijdragen aan een positieve en fijne werksfeer;
  • De inkoop en het voorraadbeheer van de keuken;
Dit is wie jij bent:
  • Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring als Chef Kok, of wil graag een mooie stap maken vanuit een sous chef positie.
  • Je houdt ervan om in een team te werken. Je hebt ervaring met het aansturen van een team.
  • Als jij ergens binnenkomt maak je indruk. Gewoon, om wie je bent: een vrolijke harde werker die ervan geniet om met een team iets moois en lekkers neer te zetten.
  • Je bent in het bezit van een BHV-, Leermeester- en Sociale Hygiëne diploma (of bereid deze te behalen).
Wat bieden wij?
  • Uitnodigend salaris
  • Contract voor een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren
  • Fulltime dienstverband van 38 uur per week
  • Flexibele werktijden
  • 8% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen
  • Deelname aan de pensioenregeling van Pensioenfonds Horeca & Catering.
  • Mogelijkheid voor het volgen van cursussen en trainingen om vakkennis te verbreden
  • Golflessen
Zie jij jezelf terug in de bovenstaande punten dan nodigen wij jou van harte uit om het gesprek met ons aan te gaan om zo te ontdekken of wij een match zijn! Neem contact met ons op via 0631164204 of info@brasserieheelsum.nl
Brasserie Heelsum zoekt Chef Kok