Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug24-02-2022

​Bikkelwedstrijd op 6 februari: een dag om nooit te vergeten!

Terwijl op de Oosterscheldekering met windstoten tot 80 km/u het NK Tegenwindfietsen werd gehouden, streden op Airborne/Sandr de Bikkels in de slotwedstrijd van dit seizoen.
Met uiteindelijk 29 bikkels werd de wedstrijd gestart. Veel regen en veel wind. Er waren flights die het na 4 holes al voor gezien hielden. De meesten hielden het nog 9 holes vol, waarna ook zij terug naar de Brasserie waaiden met in gedachten al een kop warme soep, chocola of iets anders...
Bij de laatste 2 flights zaten nog 2 kanshebbers voor de eindoverwinning: Ruud Santing en Paul Michiels.
In de Brasserie werd met een klein groepje gewacht op de binnenkomst van deze echte Bikkels.
Paul Michiels bleek de beste speler onder stormachtige omstandigheden en aan hem werd
de trofee: Bikkel der Bikkels uitgereikt. Dik verdiend Paul!

Einduitslag van de slotwedstrijd:
 • 1e plaats Paul Michiels
 • 2e plaats Ruud Santing
 • 3e plaats Greer Wilson 
Te spelen wedstrijden in maart:
Ten eerste kan alleen de zon nog maar schijnen gezien alle neerslag die al uit de lucht is
 • 13 maart Presidents Putter
 • 20 maart Maandbeker 1,2 &3
 • 26 maart Foregolfers wedstrijd
 • 27 maart finale WWH
Presidents Putter XL
Dit wordt een leuke wedstrijd die we als club zien als de start van het seizoen 2022-2023. Er spelen 6 vossen als eerste om de par te bepalen, daarna gaan we los om de beste score binnen te hengelen. Na de wedstrijd gaan we borrelen, alsof het nieuwjaar is, maar dat is het ook, want het virus is nu echt op de terugtocht. Dus vieren we ook een beetje onze vrijheid.
 
Maandbekers 1,2 en 3
Jaaaah, we gaan weer aan de slag! Wie wint dit jaar de maandbeker? Meld je aan en doe zo veel mogelijk mee om de meeste kans te maken de maandbeker te winnen! Veel succes en plezier alvast!
 
Foregolferswedstrijd
Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Foregolfers en staat vanaf 1 maart a.s. open voor inschrijvingen. Voor meer info: zie het nieuwsbrief gedeelte van Foregolfers.
 
Witte Winter Hagedis
Nogmaals over de veranderingen in deze wedstrijd:
 • De kwartfinales moeten gespeeld zijn voor 5 maart.
 • De halve finales voor 20 maart.
 • De finale is verplaatst naar 27 maart en is alleen voor de finale spelers. (Dit omdat de baan vanaf half maart bezet is met veel wedstrijden en de competitie.)
 • Zodra de wedstrijd gespeeld is, vermeld dan de uitslag op het papieren overzicht van de WWH. Deze hangt voor de kleedkamers in de tussenruimte op een whiteboard. Dankjewel alvast daarvoor!
Veel succes voor de mensen die nog in de race zijn!
 
Oh ja, het startgeld van de WWH is helaas nog door 22 mensen niet betaald. Heel graag betalen per team (6 euro, graag gepast) bij de receptie. Er was namelijk geen gemeenschappelijke startwedstrijd met inschrijfgeld. Voor ons is het lastig om het geld achteraf te innen, maar we gaan ervan uit dat iedere deelnemer betaalt. Bij de receptie ligt een lijst met namen van de deelnemers.
 
Fore!
De wedstrijdcommissie
​Bikkelwedstrijd op 6 februari: een dag om nooit te vergeten!