Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug29-06-2020

Bericht van de Golfschool Heelsum

Beste Leden,

Allereerst willen wij jullie bedanken, de leden die ons gesteund hebben in de corona tijd, jullie zijn toppers! En wat doet het ons goed om te zien hoeveel progressie jullie al weer maken in zo´n korte tijd. Keep up the good work!
 
Zoals de meeste van jullie misschien al gemerkt hebben zijn wij ontzettend druk en is er op korte termijn helaas niet altijd plaats vrij in de agenda´s. Wij adviseren jullie daarom om lessen vooruit te boeken. Lukt dit niet, spreek één van onze pro´s hier dan voor aan en plan samen de lessen in.
 
Medemogelijk gemaakt door de ´Vrienden van Golfschool Heelsum´ is er op de drivingrange een grote groene opbergbak gemaakt. Hierin zitten alle hupmiddelen die wij ook in onze lessen gebruiken. Vanaf nu zijn deze voor iedereen vrij toegankelijk zodat jullie nog beter kunnen worden. Wij vragen jullie de spullen na gebruik terug te leggen in de groene bak. Net zoals, de meeste van jullie, na gebruik de ballenmandjes op de drivingrange netjes terug zetten. Laten we het met zijn alle netjes houden.
 
Veel oefenplezier en tot snel op de mat, baan of in het clubhuis. 
Sportieve groet,
 
Golfschool Heelsum
Bericht van de Golfschool Heelsum