Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug30-08-2021

Airborne week en andere activiteiten

Airborneweek
Ook dit jaar zal er worden stilgestaan bij de Airborne, in de week van 14 tot 19 september. Er zullen een aantal leuke evenementen georganiseerd worden om zo met diverse (beperkte) activiteiten de herdenkingen van de luchtlandingen wat meer glans te geven.

Op de dinsdag, woensdag en de donderdag zijn er de 9-holes avondwedstrijden. Hierbij mag elk lid van Golfclub Heelsum dat deelneemt, een gast kan uitnodigen. U speelt samen met uw gast een greensome stableford wedstrijd. Een leuke spelvorm waarbij u beide afslaat, om vervolgens één van de twee ballen te kiezen (welke voor u dus het gunstigste ligt) waarmee u om beurten verder meespeelt totdat wordt uitgeholed. U speelt dus samen met uw gast als team.

De avondwedstrijden starten om 17:00 uur volgens het shotgun principe. Er zijn geen kosten aan de wedstrijd verbonden en ook hoeft uw gast geen greenfee te voldoen. Reden te meer om gezellig kennis te maken met Golfclub Heelsum.

Na uw ronde is het mogelijk om deel te nemen aan een diner buffet verzorgt door de Brasserie. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u en uw gast willen blijven eten. De kosten voor deelname aan het buffet bedragen € 17,50 p.p.

Elke dag zal er een ander buffet worden geserveerd:
 • Dinsdagavond 14 september; Italiaans buffet
 • Woensdagavond 15 september; Brasserie buffet
 • Donderdagavond 16 september; Indisch buffet 
Airborne-wedstrijd
Op 18 september, wordt de Airborne-wedstrijd gespeeld. Dit zal een shotgun wedstrijd zijn. Voor de BBQ na de wedstrijd kunt u zich opgeven bij de Brasserie.
Om alles vlot te laten verlopen, zijn de voorbereidingen al in volle gang en willen wij u vragen op tijd door te geven of u meedoet met de BBQ. De BBQ bevat o.a. diverse soorten vlees en vis, salades, stokbrood met kruidenboter en zal worden bereid door de Brasserie op de befaamde GreenEgg. Kosten: €19,50 af te rekenen door uzelf bij de Brasserie.

Hoe kunt u dit doorgeven? Bij de Brasserie ligt een inschrijflijst klaar. U kunt hier dus doorgeven of u meedoet met de BBQ. Graag het verzoek dit voor 13 september door te geven. 
 
Verder zijn de wedstrijden in volle gang en is alweer de vijfde maandbeker van dit jaar gespeeld
Met een heerlijk zonnetje was het een prachtige dag voor een mooi rondje golf.
De uitslagen van deze maandbeker waren als volgt:

MB1
 1. Olivier Willemsen (37)
 2. Jeanne Hazelhekke (35)
 3. Jan Tinssen (35)
MB2
 1. Anneke Graus (38)
 2. Loes Vastert (37)
 3. Astrid Kraag (36)
MB3
 1. Albert Reurink (38)
 2. Sophie Merkelbach (38)
 3. Sietske Jansen (37) 
Nu er al 5 van de 6 wedstrijden gespeeld zijn, is er in het competitie overzicht de “Best of 4” ook al een duidelijk afsplitsing te zien van een top 3. De huidige stand kunt u terugzien via de website. Na het inloggen vind u onder “Dashboard” het mapje Competities.
  
Onlangs is ook het Strokeplay Kampioenschap gespeeld, met de volgende winnaars:
 • Dames A- Jeanne Hazelhekke
 • Dames B- samengevoegd met Dames A
 • Heren A- Justin de Jong
 • Heren B- Aart Zandsteeg 
 Namens de WeCo feliciteren wij alle winnaars. Daarbij willen wij ook alle andere spelers bedanken voor de strijd die jullie allen geleverd hebben.
  
Verder staan er de komende tijd weer mooie wedstrijden op de planning:
 • Za/Zo 11, 12 – Sr. strokeplay kampioenschappen
 • Za 18 Sept - Airborne Wedstrijd
 • Zo 25 Sept – Maandbekers
 • Zo 3 Oct – Maandbekers slotwedstrijd
 • Zo 10 Oct – Finale Groene Hagedis
 • Zo 24 Oct- Heelsum Masters 
Binnenkort zal meer bekend worden over de Witte WinterHagedis en de inschrijving opengezet worden. De planning is dat de WWH start op 16 October.
 
Tot slot vragen wij u nog aandacht voor de samenstelling van de WeCo, want wij zijn nog steeds op zoek naar versterking.
Kom jij de WeCo versterken?

Afgelopen tijd hebben we wisseling van de wacht gehad binnen het team van de WeCo. Dit is goed, om steeds vernieuwde energie te houden. Maar wel zijn we op zoek naar versterking. Kom jij ons team versterken?
Een rol binnen de WeCo betekent samenwerken in een leuk divers team en ons samen inzetten voor de club om de wedstrijden zo goed mogelijk te laten verlopen. Samen bezig, samen leren, samen verbeteren.
Mocht je interesse hebben, kan je dit kenbaar maken door een mail te sturen naar onze mailbox: weco@gcheelsum.nl.
 Fore!
De wedstrijdcommissie
Airborne week en andere activiteiten