Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug30-07-2020

Afsluiting voorjaar jeugd

De jeugd heeft het voorjaarsseizoen weer sportief afgesloten. De Pro’s hebben de laatste les gebruikt voor een heel actief en leerzaam parcours op zeven holes waarbij in spelvorm hindernissen genomen moesten worden. Deze nieuwe opzet is zeker voor herhaling vatbaar gebleken. Met hulp van ouders en oudere jeugd heeft iedereen een leuke ochtend gehad. Zelfs de regen heeft de pret niet mogen drukken.
 
Een week later werden de jeugdkampioenschappen gehouden. Het weer werkte gelukkig mee en de flights waren goed bezet. ’s Morgens ging het Strokeplay kampioenschap al van start voor jeugdleden met een handicap van 24 en lager. In de middag startten de deelnemers aan het Stableford clubkampioenschap en het Clubkampioenschap voor beginners. Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan en er zijn weer mooie resultaten behaald. En heel belangrijk, het was een enorm gezellige dag.
 

Uitslagen

Strokeplay1e plaats dames: Anne-Fleur
1e plaats heren: Casper
Stableford1e plaats: Sophie
2e plaats: Frédérique
3e plaats: Wessel
Jeugd in opleiding/beginners1e plaats: Fréderique
2e plaats: Charlotte
3e plaats: Madelief
 
Het is altijd weer een officieel moment als de bevorderingen aan de kinderen uit de ABC-groep worden uitgereikt. Namens de pro’s heeft Fred, onder luid applaus een hele groep kinderen blij kunnen maken Een deel van deze groep zal in het najaar doorschuiven naar de CTP groep.
 

Op 6 september verwachten we weer te starten met de lessen voor de jeugd. Uiteraard zullen betrokkenen hierover nog bericht krijgen.
De Jeugdcommissie
Afsluiting voorjaar jeugd