NOVEMBER BIKKEL, HET LEEK WEL ZOMER.

Op zondag 24 november is de tweede Bikkel gespeeld, onder zeer mooie weersomstandigheden. Geen wind, veel zon en een goede temperatuur leverde niet alleen mooie plaatjes, maar ook mooie scores. zeven birdies in totaal, waarvan drie op naam van Jan Meeuwisz.

Jan Meeuwisz in Topvorm!

Uit het deelnemersveld van 25 personen hebben de dames de belofte van de vorige Bikkel ingelost, namelijk een claim leggen op de prijzen.

Met een score van 33 punten is Renee Kortleve derde geworden. Met eenzelfde aantal punten, maar lagere handicap is de tweede plaats voor Job Lammers. Jan Meeuwisz heeft echter opnieuw flink uitgehaald. Hij wordt eerste met een schitterende score van maar liefst 42 punten. Indrukwekkkende resultaten van Jan in de maand november, naast beide Bikkelwedstrijden wist hij ook de Wildwedstrijd te winnen!

De volgende Bikkel staat gepland op zondag 1 december, nieuwe maand, nieuwe kansen
en wellicht ook een andere winnaar? Wie durft nog?
Inschrijven aan de wedstrijdtafel vanaf 10 uur en starten vanaf 10.30 uur.

NOVEMBER BIKKEL, HET LEEK WEL ZOMER.