Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum

NGF Competitie 2021

Beste NGF competitie spelers 2021,
Dit jaar zullen wij allemaal niet snel vergeten, voor het eerst in de historie dat de voorjaarscompetitie gecanceld is, maar wat geweest is geweest en we gaan weer positief vooruitkijken naar de competitie van 2021. Zoals het er nu uitziet gaat ons jeugdteam nog wel competitie spelen in 2020 en dan in oktober.
 
De NGF heeft op hun website al aangegeven dat de indeling voor 2021 niet helemaal opnieuw wordt gedaan. "Omdat het seizoen 2020 als ‘niet gespeeld’ wordt beschouwd, heeft er ook geen promotie en degradatie plaatsgevonden. Hierdoor blijven de teams in dezelfde klassen en worden de poules niet veranderd. Wel wordt er natuurlijk aan de clubs de mogelijkheid geboden om verandering in de opgave van het aantal teams te doen. Dit zal tot gevolg hebben dat er wel kleine veranderingen zullen optreden."

Wat betekent dat voor onze club? Wij gaan ervan uit dat de huidige teams ongewijzigd blijven en degenen die zich voor 2020 al hebben opgegeven hoeven dat voor 2021 niet opnieuw te doen. Eigenlijk schuiven we alles door naar 2021. De NGF wil in principe ook de poules laten zoals het al voor 2020 was ingedeeld. Het kan wel zo zijn dat er toch kleine wijzigingen zijn, maar dat is aan de NGF en daar hebben wij geen invloed op. Het competitiereglement Golfclub Heelsum die voor dit jaar al op onze website gepubliceerd stond blijft onverminderd geldig voor 2021.
Echter degenen die zich niet hebben opgegeven voor 2020 maar toch competitie zouden willen gaan spelen, zij kunnen zich opgeven middels het inschrijfformulier via de website. Inschrijvingen dienen uiterlijk 15 september 2020 te zijn gedaan. Wij gaan dan na die datum bekijken of er wellicht nog een extra team opgegeven kan worden dan wel dat er in de huidige teams nog mensen toegevoegd kunnen worden, dit laatste zal in nauw contact met de betreffende captains plaatsvinden. Wij kunnen echter geen garantie geven dat inschrijvingen gehonoreerd kunnen worden in dit bijzondere jaar.
Onlangs hebben wij alle 20 captains van de huidige teams al deze informatie gestuurd met het verzoek dit te willen doorsturen aan hun teamleden.

Even op een rijtje:
  • Leden die zich voor 2020 hebben opgegeven voor de competitie hoeven dat niet opnieuw te doen voor 2021. Deze inschrijving blijft staan voor 2021.
  • Teamsamenstellingen blijven ongewijzigd voor 2021
  • Als teamleden mogelijk toch iets anders zouden willen, kunnen zij dat uiterlijk 15 september 2020 mailen aan caro.waldthausen@outlook.com en wij zullen na die datum kijken of verzoeken gehonoreerd kunnen worden. Verzoeken die na die datum ontvangen worden, zullen niet meer in behandeling genomen.
  • Voor personen die zich nog willen inschrijven voor de competitie van 2021 graag het inschrijvingsformulier invullen, uiterlijk 15 september 2020.
  • Lees voor inschrijving het competitiereglement 2021 goed door.
Op naar hopelijk een prachtig competitiejaar in 2021.
Competitie commissie
Marian, Job en Caro