Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum

Word nu lid mét of zonder entreegeld!

​Golfclub Heelsum kent verschillende lidmaatschapsvormen.  Voor personen jonger dan 35 jaar gelden goedkopere tarieven, net zoals voor studenten en de jeugd. Personen die al lid zijn op een andere club en verder dan 80 km woonachtig zijn van Heelsum kunnen gebruik maken van een buitenlidmaatschap.
Alle lidmaatschappen kunnen desgewenst via gespreide betaling worden voldaan. Dit geldt ook voor het eventuele entreegeld. Klik hier voor het overzicht van de diverse lidmaatschapsvormen. 

We koesteren het oorspronkelijke karakter van de golfsport. We zijn trots op onze klassieke heidebaan aan de Veluwezoom en hebben schik in de manier waarop we spel en natuur er nauw met elkaar kunnen verweven. De club kent daarom een actief verenigingsleven en is bekend om zijn grote aantal jeugdleden.

Het ledenbestand is gemêleerd, de sfeer is er ongedwongen en informeel. Met respect voor tradities en historie van het spel, spelen we allemaal graag op de drie unieke negen holes lussen: Airborne, Sandr en Helsum. 

Ieder volwassen lid heeft het recht om jaarlijks 10 keer een gast te introduceren voor een rondje golf. Dezelfde gast mag maximaal 3 keer worden geïntroduceerd. Klik hier voor de actuele tarieven. 

Onder de noemer ‘club van 27’ heeft Golfclub Heelsum een samenwerkingsverband met enkele collega banen in Nederland met 27 holes. Leden van deze banen kunnen over en weer tegen gereduceerd tarief op elkaars banen spelen. Daarnaast heeft Golfclub Heelsum een soortgelijke regeling met Golfclub Wildenrath in Duitsland. 
 
U bent zeer welkom als lid en kunt zich aanmelden door onderstaand ingevuld formulier op te sturen aan de ledenadministratie. 

Informatie Lidmaatschap Golfclub Heelsum

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Telefoonnummer
E-mail *
Golf Vaardigheids Bewijs


Mijn vraag is
Beveiligingscode