Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum

Jeugd - Voor gevorderden

De jeugdopleiding bij de GC Heelsum bestaat uit diverse onderdelen. Naast de opleiding voor beginners zijn er ook: Committed to Play en Committed to Competition.

Committed to Play (CtP)

Committed to Play is het vervolg op de beginners opleiding en de nadruk ligt op veel spelen en spelplezier. Vaste kleine groepen, van maximaal 4 spelers, gaan regelmatig samen de baan in. Er is begeleiding door de ouders die ondersteund worden door een jeugdcoach. Kinderen maken kennis met verschillende spel- en wedstrijdvormen.
Daarnaast hebben ze les van de golfprofessional in een groep van ongeveer 6 kinderen. Ze kunnen aan de slag met de verbeterpunten die ze hebben ontdekt. Van de golfprofessional kunnen ze ook opdrachten meekrijgen voor de weken daarna.
Op deze manier worden ze spelenderwijs echte golfers en betere spelers en zal zich dit ook vertalen in een lagere handicap.
 

Committed to Competition (CtC)

Voor diegenen die ontdekken dat golf zo leuk is dat het de sport is waarin ze zich graag verder willen ontwikkelen hebben we het programma Committed to Competition.
Dit programma is gericht op de gedreven en getalenteerde golfers, die golf als eerste sport zien.
Onder intensieve begeleiding werken zij aan het gestructureerd verbeteren van het spelniveau met als doel het behalen van een zo laag mogelijke handicap.
Voor dit programma is een commitment en betrokkenheid een vereiste.
 
Voor het Jeugdprogramma, voorjaar 2021 volgt nadere informatie medio maart 2021.

Bij zowel de beginners opleiding als bij Committed to Play zijn ouders nodig als begeleiders of jeugdcoach.
 

Contactformulier Jeugdcommissie

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Telefoonnummer
E-mail *
Ik wil mij aanmelden voor/ik wil informatie over
Beveiligingscode