Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum

Jeugd

Jeugdgolf bij Golfclub Heelsum


Golfclub Heelsum is een ideale vereniging voor jeugd. Onze baan is heel geschikt voor jeugd- en familiegolf en ingericht met speciale tees voor de jongste spelers. Samen plezier op en rond de baan, daar draait het bij ons allemaal om.

Golf is ook voor de jongsten een leuk en uitdagend spel. Het is echter geen makkelijk spel en daarom bieden wij alle jeugdleden een goede opleiding aan onder begeleiding van de pro’s van Golfschool Heelsum en ervaren jeugdcoaches van de vereniging. Oefenen is leuk en spelen is natuurlijk nog veel leuker! Het spelen in de baan is dan ook een essentieel onderdeel van onze jeugdopleiding.

Kinderen leren samen met andere kinderen stapsgewijs het spel onder de knie te krijgen. We volgen hierbij het officiële stappenplan van de NGF. Elke afgeronde stap levert een label op, dat aan de golftas wordt bevestigd. Zo krijgt elke vordering voor de kinderen ook een fysieke en zichtbare bekroning om trots op te zijn!
Na afronding van de opleiding kunnen kinderen de WHS-handicap behalen. Daarmee kunnen ze zelfstandig, en natuurlijk samen met andere kinderen, in de baan spelen.

Verder ontwikkelen
Door veel de baan in te gaan en te blijven oefenen kunnen kinderen hun golfvaardigheden verder ontwikkelen. Wij helpen de kinderen daarbij in ons vervolgprogramma. In dit programma ligt de nadruk op het onder begeleiding van jeugdcoaches spelen in de baan in combinatie met golflessen. Daarnaast stimuleren we de kinderen om zoveel mogelijk samen, zonder directe begeleiding van volwassenen, de baan in te gaan.

Wedstrijden voor de jeugd
Golf is bij uitstek een spel dat je samen, ongeacht leeftijd en niveau, kunt spelen. Wij organiseren daarom gezamenlijke wedstrijden met broertjes, zusjes, ouders, opa's en oma’s en andere familieleden.
Golf kan ook voor jeugd als echte sport op competitief niveau worden beoefend. Hiervoor organiseren wij diverse wedstrijden, zijn er clubkampioenschappen en de NGF-jeugdcompetitie.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op. Kinderen kunnen altijd een keer komen kijken en een proefles volgen.

Klik hier voor meer informatie & tips en hier voor de tarieven.
 

Contact jeugdcommissie:

Voor de samenstelling van de jeugdcommissie kijk op E-Golf4U (inloggen).
 

Golfprofessionals:

Kijk voor de golfprofessionals op de website van de Golfschool.
 

Vraag voor de jeugdcommissie

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Telefoonnummer
E-mail *
Jouw vraag voor de jeugdcommissie
Beveiligingscode