Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum

Golfclub Heelsum

De vereniging Golfclub Heelsum is in maart 1992 ontstaan uit Golfclub Staadegaard. De 27 holes golfbaan is vooral een verenigingsbaan. 85% van de baancapaciteit is beschikbaar voor onze leden. Wij hebben dan ook een actieve vereniging. De sfeer is ongedwongen, gezellig en informeel. De clubkalender heeft een gevarieerd aanbod aan evenementen voor jong en oud, wedstrijdspelers, recreatiespelers en bedrijfsleden.
 

Leden informatie (inloggen)

Bestuur


Onze club beschikt over een uitstekende accommodatie met uitgebreide oefenfaciliteiten, een golfschool, golfshop en een mooi ingericht clubhuis, waar een gastvrije horecaorganisatie u culinair weet te verwennen. De exploitatie en het beheer van de golfbaan worden verzorgd door de Stichting Golfbaan Heelsum. Een belangrijk uitgangspunt bij het beheer van het golfterrein is dat deze op ecologische basis plaats vindt.
Een overzicht van alle activiteiten zoals wedstrijden en toernooien die door de vereniging en commissies worden georganiseerd vindt u op E-Golf4U. Klik hier (inloggen) voor het dashboard.