Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum

Over Golfbaan HeelsumGolfclub Heelsum heeft meerdere partners. Door de jaren heen hebben verschillende organen binnen de eenheid Golfclub Heelsum hun eigen verantwoordelijkheid gekregen.  
De exploitatie en het beheer van de baan worden verzorgd door Stichting Golfbaan Heelsum (SGH). De vereniging en haar leden vallen onder Golfclub Heelsum en heeft een eigen bestuur.  

Stichting Golfbaan Heelsum 

Stichting Golfbaan Heelsum heeft een eigen bestuur bestaand uit drie leden van het verenigingsbestuur. De besturen van de SGH en de vereniging hebben gezamenlijke bestuursvergaderingen. Met deze samenwerking streven beide besturen het doel na het golfspel zowel voor leden als greenfeërs aantrekkelijk te maken en behouden, door goed beheer van het gehele golfcomplex. Klik hier voor informatie over de Club. 

Bestuursleden (Stichting Golfbaan Heelsum)

Bestuursleden (Vereniging Golfclub Heelsum)
 

Greenkeeping

De Enk Groen & Golf is onze partner voor het baanonderhoud. Elke dag wordt er met veel zorg in de baan gewerkt om deze in de optimale conditie te brengen en te houden. Dit onderleiding van hoofdgreenkeeper Jeroen Brouwer de Koning. Waar kan wordt er gebruikgemaakt van de nieuwste technieken zoals robotmaaien. Dagelijks is het onderhoud te volgen via onze baanstatus en nieuwsitems


Partners

Golfclub Heelsum heeft meerder partners die een bijdrage leveren aan de totaal belevenis van Golfclub Heelsum. De Brasserie wordt gepacht door Jaimy Duijveman. 
Klik hierboven voor de Brasserie, laat u culinair verrassen.

Bij de entree vindt u de golfshop FOREGOLFERS. Deze shop is in beheer van Patrick Zelechovsky. Loop gerust even binnen voor persoonlijk advies of om even rond te kijken. Klik hier voor meer informatie.  

Uiteraard is het mogelijk om te leren golfen of om de techniek te verfijnen. Golfschool Heelsum verzorgt les(programma's) en vele leuke activiteiten voor leden en niet-leden. Er zijn bij Golfschool Heelsum er maar liefst vier PGA golfprofessionals werkzaam:
 
Arno Hofstede, Michael Versteege, Fred Mol en Bart Pons. Klik hier voor meer informatie.